Cursuri Marketing Online & Programare prin SEO Academy!

Curs Adwords

Curs Adwords. Invata sa iti gestionezi eficient campaniile de anunturi Google Adwords. Campanii Google Adwords Search, Display sau Remarketing.

mai multe detalii...

Curs WordPress

Curs creare site Wordpress. Vei invata cum sa instalezi wordpress pe numele de domeniu propriu, cum sa configurezi site-ul, cum sa adaugi continut textual, foto, video, ce plugginuri sa instalezi.

mai multe detalii...

Curs E-Commerce

Vei afla informații utile, practice şi mici secrete care îți vor permite să propulsezi evoluția unui magazin online și să fii cu un pas înaintea concurentei ! Urmează Cursul E-Commerce pentru ați optimiza cu succes magazinul online.

mai multe detalii...

Curs Social Media

Dacă ați auzit sau ați folosit Twitter, Facebook, Youtube…înseamnă că aveți o idee despre ce ar putea să însemne Social Media sau Social Media Optimization. Informații și exemplele practice obținute urmând acest curs vă vor ajuta sa profitați la maxim de oportunitățile pe care vi le creează Social Media.

mai multe detalii...

Curs Master Search Engine Optimisation (SEO)

Veți stăpani tot ce este legat de optimizarea SEO a unui site și de promovarea lui în mediul online. Prin demonstrații de situații obișnuite și abordări practice pentru propriile obstacole de marketing pe Internet, vom lucra chiar alături de dvs. pentru a ne asigura ca ați înțeles complet strategiile, tehnicile și metodele de promovare ale unui site, indiferent de tipul acestuia.

mai multe detalii...

Curs Avansat Search Engine Optimisation (SEO)

La Cursul SEO Avansat, veți învăța abilități avansate de SEO care se vor adăuga la cele de bază. Cursul SEO Avansat se adresează celor care au cunoștinte de bază despre SEO sau celor care au urmat cursul de inițiere în SEO. După ce treci examenul final, vei primi o certificare care arată că ai terminat toate modulele și înțelegi pe deplin conceptele.

mai multe detalii...